Skip to content

Belangrijke psychische aspecten van Jongleer trucs .

November 29, 2012

Veel mensen zijn al getuige geweest van geweldige jongleershow die in een circus vertoont werd. De kunst van het in de lucht gooien van  meerdere voorwerpen  en opvangen en weer opvangen etc. heeft mensen altijd al verwondert. Maar jongleren is naast dat het leuk is om te doen ook nog eens erg gooed voor je mentale en lichamelijke gesteldheid.

Zie hier een aantal belangrijke voordelen van het jongleren.

Mentale Fitness: Jongleren is leuk om te doen, En het is ook nog eens leuk om naar te kijken. Door veel te oefenen met het jongleren blijf je fit. Zowel mentaal als lichamelijk. Mentaal komt er veel concentratie bij kijken. Dit zorgt ervoor dat je mentale condities aanzienlijk word verbeterd wanneer je jongleert.

Oog hand coördinatie: Jongleren verbeterd je oog hand coördinatie!Dit resulteert tot verbetering van je vaardigheden. Deze verbetering helpt je ook bij andere disciplines zoals kaart trucs, manipulaties of andere goochel trucs.

Verbeter je balans: Het goed kunnen balanceren of je evenwicht kunnen houden is belangrijk . Jongleren zorgt niet alleen voor een psychisch balans maar zorgt ook voor stabiliteit in het dagelijks leven. Om deze reden stabiliseer je zowel je hersenen als jongleer activiteit.

Sress verlager: Jongleren is een geweldig stress verlagend middel. Het geeft je geest rust waardoor je je sneller goed voelt. Tijdens het jongleren moeten de geest en lichaam in balans  zijn. Deze staat zorgt voor een vertrekt zelfvertrouwen.

Advertisement

From → Entertainment

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: